בת 52 תשובת mri שבצעתי לאחרונה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/02/2018 | 09:40 | מאת: הלא

בעקבות כאבי ראוש חוסר ריכוז ושכיחה ועליה בלחץ דם בתקופה אחרונה בצעתי mri התשבה : מראה מוקדי נזק קטנים בחומר הלבן המוחי סב קורטיקאלי עם מעורבות קלה סאב אינסולארית וכן של איזור גרני הבסיס . בסיכם נזק בחומר הלבן המוחי עשה קורטיקאלי בעיקרו לא ספציפים במראה אף כי יכולים לבטא פגיעה בכלי דם קטנים . לציין אני בת 52 לפני 6 שנים עשיתי ct שהיה תקין . בגנטיקה צד האב פאקינסון . מצד האם אלצהימר בגיל 60 .אמא ואבא בני דודים . התור לנירוג העוד 3 שבועות .

להלא שלום רב, שאלות מורכבות אינן יכולות להיפתר בהתכתבות. ראי גם: "יעוץ פרטני מחייב בדיקה" ו"אי פענוח בדיקה..." מיום 18.2.2018 בברכת בריאות כרמל עמרון

04/03/2018 | 23:54 | מאת: קובי

תכנסי לפוורום נויכרוגיה יפענחו לך את הבדיקה שם

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים