נימול מטריד ומלחיץ בלשון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/01/2018 | 16:49 | מאת: מור

שלום אני בת 31 בריאה בדרכ סובלת מהתקפי פאניקה והתקפי חרדה ומטופלת כבר 3 שבועות בציפרלקס כדור ליום אובחנתי עם שחיקת שיניים כנראה כתופעת לוואי של הציפרלקס ולאחר צילום וביקור אצל רופא שיניים אני ישנה בלילה עם סד לילה בנוסף אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה לאחרונה חשה נימול בקצה הלשון בביקור אצל רופאת משפחה נאמר לי שמדובר בחרדה אני נורא דואגת וברגע שזה קורה לי אני נכנסת לחרדה גדולה אודה לתשובתך מור

למור שלום, שאלות בנושא תסמינים להתקפי חרדה למטפליך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים