תוצאות mri מוח שקבלתי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/01/2018 | 19:01 | מאת: סמדר ברזילי

שלום רב, מבקשת להבין ודרך טיפול. " קאבום ספטום פלוצידום אט ורגה, וריאנט אנטומי." לפני כחודש נירדמה לי השפה העליונה והתחתונה וקצה הלשון ותחושה מוזרה לכיוון עיין ימין.(במהלך טיול בנסיעה בג'יפ) נשלחתי לבירור לאחר תלונה שלי (כעבור יום מהמקרה)בחשד כי עברתי אירוע מוחי קל. מאז לוקחת כדור קרטיה בכל יום. תודה

לסמדר שלום רב, "וריאנט אנטומי" פירושו, שיש מי שזה המבנה אצלה, ללא משמעות כלשהי. באשר ליעוץ לגבי טיפול -- יעוץ מחייב בדיקה. ראי הפוסט שלי בנושא מיום 14 לחודש. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים