בירור לגבי טיפולים שאבי מקבל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/01/2018 | 11:56 | מאת: לי

שלום רב אבי מקבל טיפולי ECT הייתה תקופה שזה היה אחת לשבועיים, לאחר מכן אחת לחודש ותמיד היה ללא תופעות לוואי למעט בפעמים הראשונות שהוא היה מבולבל (לדוגמה חושב שהמנורה מעל המיטה יורדת או שהוא מנסה עם הידיים לתפוס משהו רואה באוויר בזמן האחרון הייתה קצת נסיגה בהטבה שהוא חש בעקבות הטיפולים והפסיכיאטרית העלתה לו את הטיפול ל -2 פעמים בשבוע, והתופעות שתיארתי למעלה חזרו עוד פעם וזה מה שקורה אתו ב - 3 ימים האחרונים, הוא גם נפל פעמיים, מבחינה קוגניטיבית הוא בסדר אין לא בעיית זיכרון יש לא ידע רב בכל נושא שמדברים אתו, הוא יכול לענות בצורה נכונה על כל מה ששואלים אותו, דיברנו אם הפסיכיאטרית והיא אמרה שתוריד לו את הטיפול לפעם אחת בשבוע ושרופא משפחה יבדוק אותו גם, שאלתי היא האם זה מצב זמני? האם יש קשר לצפיפות הזמנים של הטיפולים זה קרה?

ללי שלום, שאלתך נוגעת לטפולים הפסיכיארטיים. אנא פנה לרופאי אביך עם שאלותיך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים