כאבים ברגלים וקושי להזיז אותם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/01/2018 | 22:05 | מאת: נטע

שלום רב, בת 20 בריאה , ברקע- יש בעיה בהולכה העצבית למוח העורפי מסיבה לא ידועה, בירור אצל נוירואופטומולוג. לאחרונה בשבועות האחרונים - שמתי לב שמידי פעם כשאני מתעוררת מנימנום קל כואב לי 2 הרגלים עד כדי כאב להזיז אותם . זה קורה גם אחרי נימנום במיטה וגם אחרי נימנום בישיבה ממושכת באוטובוס למשל... מה עלי לעשות בעניין? מה זה יכול להיות? תודה רבה!

לנטע שלום, פני ליעוץ נוירולוגי פרטני. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים