בירור ניורלוגי לא ברור בבקשה את עצתך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/12/2017 | 15:42 | מאת: מאור

בן 18 וחצי לא בריא (סובל מלחץ דם שמסרב לגיב לתרופות משולבות,סובל WPW,סובל מGOUT מגיל צעיר ועיכוב התפחותי) בילדותי סבלתי מעיכוב התפחות שבא לביטוי בדיבור ומוטריקה ועוד.. כהיום נבדקתי אצל ניורולוג מבוגרים בעקבות חולשת צד זיכרון ירוד ובלבול שנעלם לאחר זמן מה. בבדיקה ניורלוגית שערך ניורלוג התרשם מכוח גס ירוד בצד שמאול לכל ארוכו והחזרים ערים מאוד דו צדדי והופמן חיובי ונגבר חיובי ועיין בתיק שלי הרפואי ויעוץ ניורולוג שנערך כשהייתי בן 14 אובחנתי עם תפקוד מוחון לא תקין על סמך בדיקה ניורולוגית ללא הדמייה או כל בדיקה אחרת שתתמוך.\ בסיכום נשלחתי לבצע CT מוח וEEG ו EMG אשר היו תקינים וסיכם שכל הניראה זה קשור לעיכוב התפחותי ויש להיות במעקב ניורולוג. השאלה שלי האם אכן יש אמת פה לטענה שלו? בנוסף בחודשים אחרונים סינקופה רבים על רקע WPW (מסרב לביצוע אבלציה) כמו כן בנוסף לחולשת צד לעיטים יש לי רעד של גפה מסוימת ,זה התקפים שנמשכים עד 10 דקות ואין גורם מחמיר אירוע זה וולא סיבה להתחלת התקף.האם גם זה מוסבר על רקע עיכוב התפחותי

למאור שלום רב, צר לי מאד לקרוא על היקף הקשיים אתם אתה נאלץ להתמודד. אני מקוה שיש מי שתומך ומסייע. אינני יכול לחוות דעה על מצבך על סמך התכתבות. אם אתה מעוניין בחוות דעת נוירולוגית שניה -- אנא פנה לבדיקת נוירולוג נוסף, רצוי עם עניין ונסיון באבחון וטפול באנשים עם עכוב התפתחותי. אם ממליצים לך לבצע אבלציה לטיפול ב- WPW כדאי לשים לב להמלצה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים