שאלה בנוגע לתרופה PROVIGIL/MODAFINIL

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/11/2017 | 20:31 | מאת: אבי

שלום האם ידועות התוויות נגד כלשהן לנטילת פרוביג'יל/מודפיניל במקרים של פסוריאזיס קל? תודה אבי

לאבי שלום, MODAFINIL אינו ניתן כטיפול בפסוריאזיס. ראה מאמר משנת 2011: https://pdfs.semanticscholar.org/f8ca/ad3400844e56d3b353fd89ee64833cae60a7.pdf לפיו מודפיניל נקשר להתפרצות מחלה קיימת אך לא לגרימת המחלה מלכתחילה. לא דווח במאמר שכיחות התופעה. מקווה שמידע זה הוא לעזר. לגבי החלטה טיפולית פרטנית -- חיי להתיעץ עם רופאיך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים