פגיעה עיצבית קשה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/11/2017 | 19:13 | מאת: דנה

עברתי ניתוח פתוח להוצאת ציסטה בקרסול שהייתה בדיוק על העצב ולחצה על העצב. הציסטה הייתה גדולה ולחצה חזק על העצבים כעת לאחר הנתוח הקשה הזה יש לי זרמים, דקירות, הירדמות של כף הרגל, אני לא יכולה ללכת ולדרוך על הרגל מדוע הזרמים ברגל בלתי פוסקים? האם העצבים מתו בגלל הניתוח? הנוירולוג אמר שגוש של הציסטה הענקית שהייתה לי לחצה על העצב בכף הרגל ונגרם נזק לעצב. ושלעצב יש "זיכרון " ושיש לי עכשיו פגיעה עיצבית. איך זה יכול להיות שלמרות שעשיתי ניתוח לפני שבוע עם תפרים וסיכות יש לי לחץ על העצב ועיקצוצים ודקירות וזרמים? הכאבים בלתי נסבלים וקשים מנשוא! יש לי דקירות בכף רגל, זרמים בלי הפסקה, נימול , כמו סכינים שדוקרים לי את הרגל. איך אפשר להחזיר את העצב שנפגע? איך אפשר להפסיק את הזרמים האלה? האם נגרם לי נזק בלתי הפיך לעצב כתוצאה מהניתוח?

לדנה שלום רב, אלה שאלות טובות שיש להפנות אל רופאייך. אם תרצי התיחסות פרטנית נוספת -- קבעי תור מסודר. ראי גם: "יעוץ פרטני מחייב בדיקה..." בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים