זרמים כאב ותחושת נימול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/11/2017 | 20:49 | מאת: אוהד

שלום ד"ר, יש לי כאבים בערך כשנה וחצי בגב עליון.. זרמים חזקים תחושת נימול וכאב חזק. לאחר ct בעמוד שדרה צווארי הייתה תוצאה של לחץ קל על שק טקאלי. הרופא החליט לתת לי נאורונטין. האם זה לא מסוכן לקחת תרופה זו( כי ראיתי שרשום תופעות לוואי מסוכנות). או שיש טיפול אחר שאתה מכיר שיכול לעזור, דרך אגב גם דיקור עברתי ולא עזר. תודה רבה

לאוהד שלום, את חששותיך רצוי לחלוק עם מי שרשם את התרופה. ככלל -- אם מגרעותיה היו עולות על מעלותיה -- לא היתה משווקת, אך אין דרך לדעת מי יזכה במעלות ומי במגרעות. לגבי אלטרנטיבות --יעוץ פרטני מחייב בדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים