חוסר ץחושת רעב וצמא מה עושים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/11/2017 | 20:29 | מאת: אילן

שלום אני מטופל שנים בציפרלקס ולוסטרל לא ביחד אלא 6 שנים ציפ ואז 4 שנים לוס וכבר חזרתי לציפ חצי שנה וכבר ששנה יש לי בעיה אין לי תחושת רעב וצמא כלומר אני יכול לשתות ולאכול אבל אין לי איתות מהמוח לזה... כנל לחשק המיני... למרות שאני עם ציפרלקס שבזמנו עשה לי ממש תיאבון. בגלל זה בכיפור השנה ממש היה לי קל... זה כבר שנה ככה... יש לציין שלפני שזה התחיל היה לי חודשיים של קירקורי קיבה קבועים ורעב חזק ואז זה התחיל ומאז זה המצב אוכל כי צריך אבל אין איתותים לזה...יכול להשאר שעות ללא אוכל ושתיה

לאילן שלום, פנה למי שרשם לך את התרופה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים