TIA בצד שמאל שלוש פעמים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/11/2017 | 17:32 | מאת: ריקי

שלום, בעברתי TIA ולפי הערכת הרופאים, עברתי לפחות פעמיים את האירוע, ובפעם השלישית הרופאה הנוירולוגית אמרה לי שאין אפשרות כזאת שאירוע מסוג זה יחזור באותו המקום. שאלתי היא, האם כך הוא ? תודה רבה.

לריקי שלום רב, אינני יכול לחוות דעה על מצבך הרפואי, ללא שיחה ובדיקה, ועל אחת כמה וכמה אינני יכול לחוות דעה על חוות הדעת שקבלת ממי שבדקו אותך. מה שחשוב לך זה לברר במה מדובר, וכיצד למנוע השנות או החמרה. פני אל רופאייך. אם רוצה חוות דעת שניה -- קבעי תור לנוירולוג אחר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים