רישום בתיק רפואי ע"י רופאת המשפחה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/11/2017 | 08:03 | מאת: לירי

שלום רב, לפני מספר שנים נפגעתי בטיפול רופא השיניים בעצב הפנים,צד שמאל למעלה, עברתי בירורים שונים בינהם לשלול טריגמינל נוירלגיה ואכן אין לי. עברתי mri שלא איבחן דבר. רק בבדיקת TEP נמצא"עדות להפרעת הולכה קלה בסיבים הטריגמינליים משמאל בלבד. היום אני לא לוקחת תרופות 6 שנים לאחר אותו טיפול שיניים, גם תרופות שנתנו בהתחלת הפגיעה לא עזרו תרופות כגון טגרטול ואלטרולט שלא עשה דבר. בכל זאת רופאת המשפחה מתעקשת לא להוריד את האיבחון טריגמינל נוירולוגיה ומתעקשת שזה מה שיש לי למרות שהיתי אצל 3 נירולוגים שלא כתבו את האבחנה אלא כתבו נזק בעצב הפנים.וטוענת שזה האבחנה לפגיעה בעצב הפנים.היום אני צריכה דף כשירות רפואי מפחדת שלא יקבלו אותי לעבודה בגלל האבחון הנ"ל שגם לא מדוייק. מה עושים? תודה מראש

ללירי שלום רב, אני מציע לך לפנות את רופאת המשפחה ולבקש שתרשום את האבחנה (כולל קוד האבחנה) כפי שנרשמה על ידי הנוירולוגים שראית. למען הבהירות -- העצב הטריגמינלי מעביר תחושות מן הפנים, ו"עצב הפנים" מעצבב את שרירי הפנים. באשר לעניין קבלתך לעבודה -- אם האבחנה אינה משפיעה על יכולתך למלא את תפקידי העבודה -- להערכתי לא צריכה למנוע את קבלתך לעבודה. אם האבחנה (והמצב הרפואי אותו מיצגת) הולכים לפגוע ביכולתך לבצע את העבודה -- צריך לשקול אם נכון לפנות להתקבל לאותה עבודה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

12/11/2017 | 23:46 | מאת: לירי

תודה רבה על תשובתך הברורה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים