תזוזות ראש- עיוות שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/11/2017 | 10:35 | מאת: אנונימי

שלום רב, לאחרונה שמתי לב שלבת זוגי, בת 31, יש תזוזות ראש מצד לצד, בעיקר במצבי מנוחה. תזוזות הראש מלוות בנשימה עמוקה, ואז זה כמו "טיק" כזה (אני משערת). לפעמים יש כיווצי ידיים ותזוזת גוף. לדעתי במהלך ה"עיוות" הזה, היא לא מתנתקת מהסביבה. יכול להיות שמדובר באפילפסיה (התקפי ניתוק)? אם לא, מה זה יכול להיות? האם יש סיבה לדאוג? תודה.

לאנונימי שלום, כדאי שבת זוגך תפנה, בלווי שלך, להערכת נוירולוג. ראה פרוט בפוסטים: "תסמינים חדשים" מיום 31.10.2017 ו"תזכורת" מיום 20.10.2017. בקיצור - שווה ללכת להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

06/11/2017 | 22:52 | מאת: אנונימי

תודה ד"ר. זה מזכיר לך סימני אפילפסיה?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים