כאב ראש רגעי אקראי במשךהיום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/11/2017 | 11:35 | מאת: חיים

לפרופ' שלום אני בן 45 ובדרך כלל בריא. מזה כחודש וחצי בין 5 ל 15 פעם במהלך היום אני חש כאב ראש קל\בינוני לרוב בצד אחורי שמאל אשר נמשך כשניה אחת ונעלם. יש לציין שהוא לרוב מתרחש מיד לאחר תנועה של הראש, אך לא תמיד. זה לא קורה במהלך הלילה (לפחות לא שידוע לי). אני לא מצליח לשחזר את הכאב ע"י תעונה של הראש מכוונת (אם זה קורה אז רק באקראיות). אין כאב ראש תמידי. רופא המשפחה אמר שהמיקום של הכאב בצד אחורי שמאל, יותר מתאים כאב שמקורו בשרירי הצוואר שאולי מקרין. אמר שבשלב זה אין צורך בהמשך בירור, בטח שלא ב CT, אז להמשיך לעקוב כמה שבועות, בתקווה שזה יחלוף מעצמו. מבחינת כאבי ראש רגילים, אני סובל מהם אחת לכמה חודשים, לרוב בעקבות חוסר שינה. הכאב הזה מרגיש אחרת והאמת שאני לא מצליח לקבוע את מיקומו מבחינת עומק, האם הוא חיצוני או פנימי, בגלל שמשך הכאב קצר מאד... האם יש צורך בבירור דחוף, או שהמלצת רופא המשפחה להמתין חודש נוסף סבירה (אין כמובן שום תופעה ניורולוגית אחרת, יש לציין שאני בתקופה לחוצה בלימודים ועבודה וישן דיי מעט בלילה). תודה

לחיים שלום רב, אין דרך שאוכל לתת לך עצה רפואית בהתכתבות, וללא בדיקה. ראה "יעוץ פרטני מחייב בדיקה" מן ה-20.10.2017. בפרט, אינני יכול לחוות דעה, אם בטוח להמתין או לא, או מה הברור הנדרש. אם אתה מעוניין בחוות דעת שניה על המלצת רופא המשפחה -- תצטרך לראות רופא נוסף. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים