עצב שנפגע עקב ניתוח בריאה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/10/2017 | 03:18 | מאת: חסוי

שלום רב, לפני כמספר שנים כעברתי ניתוח פלאורודזיס בריאה , כתוצאה מכך, נפגע לי עצב באיזור והאיזור של בית השחי נותר ללא תחושה. שאלותיי הן : א'- האם ישנה דרך לתקן את העצב הפגוע? ב'- האם ניתן היה להמנע בניתוח מפגיעה באותו עצב? תודה מראש.

לחסוי שלום, אינני יודע את התשובה לשאלותיך. אני מציע שתפנה לרופא שביצע את הניתוח. בברכת בריאות, כרמל ערמון

31/10/2017 | 21:03 | מאת: חסוי

הפנתי, לטענת הרופא אין דרך לתקן עצבים שנחתכו, אך הוא מומחה ריאות ולא עצבים,לכן שאלתי בפורום זה, אשמח למענה.

לחסוי שלום, אנא ראה "תזכורת - יעוץ פרטני מחייב בדיקה" מיום 20.10.2017. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים