כאבים מגיליאן ברה ברגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/10/2017 | 12:38 | מאת: שלומית

שלום רב אימי חלתה בגיליאן ברה לפני כ10 שנים ,טופלה בבי"ח עברה תהליך שיקום. מאז מתלןננת על כאבי רגליים שהוחמרו לאחרונה , לטענתה היא מרגישה כאילו שמישהו קשר לה את כפות הרגליים בשרוכים מאוד חזק. האם זה כתוצאה מגיליאן ברה.? האם יש לכך טיפול שיקל על הכאבים. תודה

לשלומית שלום, כדאי מאד לברר את פשר התסמינים החדשים או המתגברים. יתכן שיש להם גורמים בהווה, שניתנים לטיפול. מכל מקום - יש סכוי טוב שניתן להקל על הכאב, גם אם לא תמצא לו סיבה ברורה. הציעי לאמך לפנות לבדיקת נוירולוג בהקדם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים