כאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/10/2017 | 13:09 | מאת: כאב ראש

שלום למומחה יש לי כאבי ראש כבר חצי שנה בערך הכאב כל פעם במקום אחר פעם מעל האוזן פעם באמצע הראש בקודקוד פעם מאחורי הראש אבל בעיקר בצד ימין מאחורה זה כאב לוחץ ודוקר אבל לא פועם הלכתי לנוירולוג הפנה אותי לסיטי עשיתי סיטי מוח עם ובלי חומר ניגוד היה איזה חשד לוריד מפותל לא זוכר את השם המקצועי עשיתי mri עם ובלי חומר ניגוד יצא תוצאה שיש לי וריד מפותל עם ''ראש מדוזה '' שזה מלידה עכשיו עדיין יש לי כאבי ראש מה זה אומר?

פענוח משמעות הבדיקה צריך להתבצע על ידי מי שהזמין אותה, בשיחה איתך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים