נימול, צריבה וגרד חזקים בירך-זקוקה לעזרה דחופה!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/10/2017 | 10:23 | מאת: נוי

שלום רב, שמי נוי, בת 25 , רווקה ללא ילדים/היריון קודם, בריאה בד"כ (פרט לשחלה פוליציסטית שאובחנה לאחרונה אשר גורמת לי לשיבוש בקבלת הוסת, השמנת יתר ושיעור יתר). מזה כשנתיים שאני סובלת מתופעות קשות של נימול, צריבה וגרד חזקים בירך של רגל ימין. התופעות תוקפות אותי לפחות 3-4 פעמים בשבוע למשך דקות ארוכות ומשבשות את שגרת בריאותי בצורה קשה. לעיתים אני נתקפת גם באמצע הלילה ומתוך שינה, ואז אני מתעוררת בצרחות כאב לתחושה השורפת שבירך וגרד חזק שממש גורם לי לרצות לגרד עם מכשיר חד (כמו פומפיה/מגרדת) רק כדי שזה ייפסק, וכאשר אני מתעוררת ונעמדת ההתקף נחלש וחולף אט אט אחרי מספר דקות. לפני כשנה הייתי אצל אורתופד אשר טען שייתכן ויש לי "פגיעה בעצב עור הירך הצידי", מה שמכונה "Lateral femoral cutaneous nerve"', וזה הפנה אותי לבדיקת נוירולוג. לצערי בשל אילוצי לימודים אינטנסיביים ומפאת קוצר זמן חופשי הגעתי לנוירולוגית רק לפני כחודשיים. הנוירולוגית איבחנה בעיה אחרת ומכאן רצוני לקבל עוד חוות דעת. לפני שאני קובעת תור לעוד נוירולוג לקבלת חוות דעת נוספת , אבקש לדעת אם התופעות שאני סובלת מהן ידועות? אני באמת מחפשת להגיע לנוירולוג מומחה ומנוסה שמכיר את התופעות הנ"ל ע"מ שאוכל לקבל טיפול נכון ומקצועי לבעייתי, ולא אפול בין חוות דעת מרובות. אודה לתגובתך בהקדם האפשרי. תודה רבה וחג סוכות שמח, נוי

לנוי שלום רב, התופעה מוכרת. אבחון מחייב בדיקה. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. איכילוב טופ. אנא הגיעי עם כל חוות הדעת שקבלת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

09/10/2017 | 09:45 | מאת: נוי

שלום פרופ' כרמון, תודה על תגובתך. לפני שאני קובעת תור לבדיקה, האם יש שם לתופעה? תודה, נוי

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים