בילבול מילים מוזר......

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/09/2017 | 13:00 | מאת: לינהלינה

לום, בשבועיים האחרונים קורה לי הרבה מאד פעמים שאני מדברת ויודעת מה אני רוצה להגיד ובאמצע המשפט במקום המילה הרצויה, יוצאת לי מילה אחרת לגמרי. כמו כן יוצא שאני מדברת ושוכחת מה רציתי בכלל להגיד. גם קורה שאני מתחילה פתאום לגמגם כי שכחתי את המילה הנכונה. קורה שאני יודעת שצריכה לעשות משהו ואני פשוט שוכחת ונזכרת לאחר מכן. לא יודעת אם זה קשור אך קורה לפעמים שאין לי שיווי משקל ויש לי נטייה לכיוון כלשהו ללא סחרחורות אבל אין שיווי משקל תקין ולכן יש תחושץ מעידה. ממה זה יכול לנבוע מה הפיתרון ? תודה.

שלום רב, תופעה חדשה ונמשכת מחייבת בדיקת רופא בהקדם, במקרה זה נוירולוג. לכי להבדק בחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

02/10/2017 | 06:14 | מאת: לינהלינה

תודה . כרגע זה הופחת... לצערי אין לי זמן למיון בגלל עבודתי . תודה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים