הרדמות של העצב לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/09/2017 | 21:57 | מאת: דנה

שלום, עברתי בהרדמה כללית עקירה שן טוחנת במטרה לשים שתל. השתל פגע בעצב ומאז כל השפה שלי רדומה לכיוון הסנטר והחניכיים בצד שמאל. במקביל מאז הניתוח הנ"ל ירך שמאל שלי עם הרגשת נימול שהולכת ומחמירה. אני מרגישה זרמים בפנים וגם ברגל. האם יש אפשרות לטפל בי ולהחזיר את התחושה? מה ניתן לעשות? תודה רבה

לדנה שלום, לגבי השפה -- פני לרופא השיניים שטיפל בך. לגבי נימול בירך -- פני לבדיקת נוירולוג, כדי שיוכל להעריך וליעץ לך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים