שאלה לנוירולוג המומחה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/09/2017 | 17:26 | מאת: דנה

הנוירולוג אמר שגוש של הציסטה הענקית שהייתה לי לחצה על העצב בכף הרגל ונגרם נזק לעצב. ושלעצב יש "זיכרון " ושיש לי עכשיו פגיעה עיצבית. ולמרות שאין ציסטה עכשיו (בגלל שהיא נשאבה) יש לי לחץ על העצב ועיקצוצים ודקירות וזרמים? הכאבים בלתי נסבלים וקשים מנשוא! יש לי דקירות בכף רגל, זרמים בלי הפסקה, נימול , אני דורכת על מסמרים ואבנים. איך אפשר להחזיר את העצב שנפגע? איך אפשר להפסיק את הזרמים האלה?

לדנה שלום רב, קשה לענות לשאלותיך ללא בדיקה. מכל מקום - יתכן שניתן לתת טיפולים תרופתיים כדי להקל על העקצוצים,הדקירות והזרמים. יתכן וכבר הוצעו לך. אם לא - שובי פני לנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

25/09/2017 | 20:56 | מאת: דנה

אבל מדוע הציסטה שלחצה על העצב גרמה לעקצוצים,הדקירות והזרמים? מדוע גם כשהציסטה הוסרה נשאר העקצוצים,הדקירות והזרמים?????

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים