כאב ראש במשך חודש שלא עובר עם תרופות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/09/2017 | 07:47 | מאת: יעל

שלום ושנה טובה, יש לי כאב ראש שנמשך כבר חודש. אני לקחתי אדוויל וזה לא עוזר וגם אני לא בטוחה שיש טעם להמשיך ולקחת את זה כל יום. האם כך הדבר? בהתחלה הכאב ראש היה של מגרנה ועכשיו זה יותר תעוקתי. מקדמת הראש באזור המצח מאחורי העיניים. לא כואבות לי העיניים לא מרגישה יובש או צריבה. אני קמה בבוקר עם כאב הראש קיבלתי ימי מחלה ניסיתי להיות בחושך לא יישבתי מול מחשב או טלוויזיה ועדיין כואב. מה יכולה להיות הסיבה? למה כדור לא עוזר ומעלים? נניח וזה מתח נפשי ,למרות שאני לא מרגישה כך, האם כדור כמו אדוויל היה כבר אמור לשחרר את הכאב.? תודה.

ליעל שלום, לעתים כאב ראש "מתחבר" לבן אדם ללא כל סיבה ברורה. מתחיל בדרך כלשהי ואחר כך לא עוזב. כדאי לברר שאין מאחוריו גורם מסוכן, ואם אין אז להביא אותו לסיום מהיר. אם נמשך חודש ללא הפוגה ממשית, כדאי לך לפנות לחדר המיון של בית חולים הקרוב למקום מגורייך. הביאי איתך תוצאות דימות (דיסקים). בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים