שאלות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/08/2017 | 07:14 | מאת: מור

בוקר טוב. אם תוכל לענות על מה שאפשר ולתת לי ידע כללי... תודה. בבדיקה נוירולוגית כתבו החזרים ערים ביד וברגל רק בחלק שמאל ועם החזרים פתולוגיים.. הנוירולוג אמר לי שרוב הפעמים זה אומר בעיה במח או בעמוד שדרה. אבל שלח אותי רק לסיטי מח (בלי עמוד שדרה) שיצא תקין. בעיה בעמוד שדרה- הכוונה פריצות דיסק וכאלה? יכול להיות שנולדים עם ההחזרים הערים ואז זה בעצם לא בעיה? ואני גם מאוד ארצה לדעת מה זזה החזרים פתולוגיים? דוגמאות? ביקרתי אצל נוירולוג בגלל כאב ראש קשה וחדש בתקופה האחרונה. סיטי ראש תקין שולל גידולים מסוכנים במח? תודה

למור שלום, כל השאלות צריכות להשאל את מי שבדק ושלח לבדיקות. אם התשובות אינן מספקות -- אז חוות דעת שניה פרטנית, במסגרת הקופה או במסגרת פרטית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים