קשיי התעוררות עם עיניים כבדות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/08/2017 | 13:17 | מאת: דניאל

במשך החודשיים האחרונים אני חווה קשיי התעוררות. בכל פעם שמתעורר העיניים מרגישות כבדות מאוד, וקשה לי מאוד להשאירן פקוחות(כאילו נלחם איתן כדי שתשארנה פקוחות). הראש מעט כואב ומרגיש כאילו הגוף התעורר אך הראש עדיין בשלב החלום. לפעמים גם רואה צבעים וצורות כשפוקח את העיניים, יחד עם כאב במצח. הדבר קורה גם לאחר שיננ ארוכה בת 12 שעות ומעלה. אני בן 25, נוטל וויפאקס ופריזמה באופן קבוע. מעשן. סובל ממיגרנות מדי פעם. עם זאת התזונה תקינה ולא חווה בעיות נוספות במהלך היום. האם ניתן למצוא רמז כלשהו לתופעה או למקור?

לדניאל שלום, בדוק עם רופאיך השמוש בפריזמה וויאפקס גם יחד. הפסק לעשן. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים