תחושה מוזרה בראש מעל שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/08/2017 | 14:39 | מאת: אבי32

שלום וברכה, אני אבי, בן 32, בריא, לא נוטל תרופות. כבר שנה ומשהו אני מרגיש תחושה מוזרה בראש. סוג של חוסר יציבות בעיקר במקומות סואנים כגון קניון או סופר ולפעמים התחושה הזאת מתחלפת בתחושה שקשה להסביר אותה מעין סחרור פנימי בתוך הראש גם כאשר הראש יציב ולא זז. ברור שהסחרחורת מתגברת כאשר אני מזיז את ראשי. עשיתי כבר את כל הבדיקות הדרושות. בדיקת שמיעה שיצאה תקינה, סיטי ראש ו-mri מוח ואוזניים שגם יצאוהללא ממצא פתולוגי. מצד שני אני לא מבין למה התחושות לא נעלמות. אני זוכר בבירור איך הייתי בעבר וממש לא הייתי ככה. מצד שני אני חייב לציין שיש 3-4 ימים רצופים אחת לכמה זמן שאני לא מרגיש את התופעות האלה בכלל!!! איך זה יכול להיות? הרי אם יש איזו בעיה אני אמור להרגיש אותה תמיד.. לא? ומיד איך שאני חושב על זה.. זה שוב מופיע.. ממש ממש מוזר! יש ימים שקשה לי לתפקד.. אין בוקר שאני לא חושב על זה והאם יהיו לי את התחושות היום ובאיזו תדירות.... כל הרופאים שהייתי אצלם טענו שהמקור הוא מתח אבל איך זה הגיוני שהתופעות נמשכות כבר מעל שנה? אני חושש שזה לא משהו חמור למרות שעשיתי בדיקות ששללו... אשמח לתשובתך!

לאבי שלום, חוות דעת פרטנית מחייבת בדיקה. שוב ופנה אל רופאיך. אם אתה מעוניין בעצתי -- אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

20/08/2017 | 00:21 | מאת: אב

יכול להיות שמדובר בגידול שהסיטי לא הבחין בו?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים