בעיה בזיכרון לטווח קצר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/08/2017 | 11:20 | מאת: מיקה

אני בת 43. בחודשים האחרונים אני מרגישה שיש לי בעיות בזיכרון לטווח קצר. עוברת לי מחשבה בראש ו"בורחת" ולעיתים אחרי כמה דקות אני נזכרת מה רציתי ולעיתים זה לוקח כמה שעות. זה מרגיש כאילו מתגבר ומחריף עם הזמן. בימים האחרונים אני מרגישה שמילים מתבלבלות לי בפה ויוצא לי גיבריש - אני שומעת את עצמי אומרת את השטויות אבל לא מצליחה לתקן. אני מרגישה שגם בנהיגה הרפלקסים שלי לא כבעבר. המוח נותן פקודה לעצור אבל יש תחושת דיליי בתגובה. הנושא מטריד אבל אני לא בטוחה איך בדיוק לתאר את זה. האם המצב דורש בדיקה או שזה פשוט הגיל..? חוץ מזה אין לי כאבים או שינויים פזיולוגים אחרים תודה על התשובה

למיקה שלום, השנויים המצטברים שאת מתארת מחייבים הערכה נוירולוגית דחופה. יתכן שמיצגים מצב מסוכן, ואינני יכול להעריך את הסכוי לכך. אם את מרגישה שתגובותייך בנהיגה אינן כתמול שלשום -- אסור לך לנהוג עד שמצבך יתברר. פני להערכה נוירולוגית דחופה בחד מיון של בית חולים אוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים