שאלה בנושא בדיקת ct ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/08/2017 | 21:16 | מאת: רחל

אני רחל בת 64 ביצעתי ct ראש ויצא ממצא: צפיפות היפודנסית ובילטרלית בפוסה האחורית- ממצא לא מתאים לשינויים איסכמיים. הומלץ על בדיקת MRI. האם רצוי לבצע? חוששת. לתשובתך אודה.

לרחל שלום, משמעות התאור אינה ברורה לי, אך יכולה ליצג מצב שעלול להשתנות לרעה. אין ביכולתי להעריך זאת. על כן -- פני להערכה נוירולגית דחופה, למשל בחדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך, כשבידך דיסק עם הדימות. אם אין בידך דיסק -- פני עם תוצאות הבדיקה. בברכת בריאות כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים