גיליאן ברה סימפטום, שאלה לפרופ' ערמון (תיקון טעות)

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/08/2017 | 12:32 | מאת: בן ציון אשר

שלום לפני יותר מחודשים אושפזתי באסף הרופא עם דלקת בשלפוחית השתן, אושפזתי גם 3 ימים במחלקה הנוירולוגית ונערך לי ניקור מותני ובחינה של נוזל ה-CSF (כנראה ב 19 ליוני) שלא תמך במחלה, כמו כן נערכה לי בדיקת EMG (נערכה בסביבות ה 18 ליוני), אין לי את תוצאות הבדיקה, מזה זמן מה (כשבועים, שלושה) אני מרגיש "נימול" בקצות האצבעות רגלים וידיים, יותר בצד ימין, לאחרונה הופיע גם כאב חד בשורש כף יד ימין בפריסת יד ימין אופקית וכן "קשיות" בשוק וירך ימין. האם תופעות אלו מצביעות על GBS ? האם הם מסכנות חיים ? אני מאמין שניתן להעזר בתוצאות הבדיקות שנערכו לי באסף הרופא. בתקווה לתשובה בן ציון אשר ת.ז. 005366091 (לאיתור התוצאות)

למר בן ציון שלום רב, אנא צור קשר עם המחלקה הנוירולוגית של אסף הרופא מחר בבוקר כדי לשוחח עם אחד מרופאי המחלקה. אף אני איידע אותם לצפות לטלפון שלך, או ליזום אתך קשר. אם תחול החמרה במצבך הרפואי -- שוב ופנה לחדר המיון של אסף הרופא לשם הערכה ללא דחוי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים