שאלה לא יודעת אם קשור לפה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/08/2017 | 00:24 | מאת: שירה

שלום יכול להיות שבגלל אובדן שחוויתי (חברה טובה מאוד התאבדה לפני 4 חודשים) יתפתחו בעיות נוירולוגיות או פסיכיאטריות? ראיתי עכשיו דמות בעודי ערה ומעט ישנונית, ידעתי שזה לא הגיוני פתחתי חזק את העיניים והיא נעלמה... אני שומעת קולות שאין באמת... חברה שלי באה אליי לחלומות כמה פעמים וזה טוב לי אבל כשאני קמה משינה אני רועדת כולי... רוב הפעמים אני לא זוכרת את החלום רק זוכרת שהיא היתה שם... מרגישה שאין לי כח לכלום ולאף אחד.. לא עונה לטלפונים מחברים כי אין לי כח. מוזר לי שאני מודעת לכל זה... היום נסעתי ברכבת ועברה בי מחשבה שאני נופלת למסילות ונדרסת היתה לי סחרחורת כזו.. אני מרגישה שעין שמאל שלי הפסיקה לפעול ושאני משתמשת רק בימין, אני בוכה רק בעין ימין ובלילה רק עין ימין שלי אדומה ושורפת מעייפות... בעבודה אין לי כח להשאר יותר מ 7 שעות וזה גם בקושי כשבעבר הייתי 10-12 ביום בעבודה... משתדלת להתנהג רגיל כלפי חוץ וכותבת פה אולי יש עצה בשבילי... אנא ממך לא לכתוב לי לפנות לרופא/ה, לא יקרה.. רופאים אוהבים לחרוץ גורלות לפני שבודקים יחשבו שהשתגעתי לא מעוניינת

לשירה שלום, מתוך סכנה שאחשב כחורץ גורלות מבלי לבדוק ... מדברייך נשמע שאת כואבת מאד וסובלת מאד. תצטרכי למצוא אשת מקצוע או איש מקצוע לשוחח על כאבך = פסיכולוגית, פסיכיאטרית או שתיהן. יתכן שתחשובנה שצריך לערב רופאים נוספים. אם לא תדברי עם משהו תמשיכי לכאוב. ככל שתקדימי לדבר -- כך תקדימי להרפא. בתקוה למזור לכאבך, כרמל ערמון

10/08/2017 | 20:24 | מאת: שירה

תודה על ההתייחסות... סליחה על המשפט האחרון שכתבתי... לא התכוונתי להכליל...

רק בריאות ותנחומים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים