אבחנות לא מדוייקות וחוסר סודיות רפואתלמה יש למלא לפחות עשרים תווים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/08/2017 | 16:02 | מאת: ר ל שגיב

במח נספג חיבור בשם arcuate fasculus וזה עושה לי בעיה בדיבור בליווי תסכול, אבל בקופת חולים אני מאובחנת עם נזק קוגניטיבי שארי. אני מתוסכלת כי אני לא יודעת להסביר ואיך להבדק ואיך לשנות את זה. זה חשוב לי כי זה מגיע למקומות שלא קשןרים בקופת חולים

לר"ל שגיב שלום רב, אינני מבין את השאלה. אם את רוצה התיחסות פרטנית - אשמח לראותך במרפאתי יחד עם בן משפחה או בת משפחה, כדי להבין את הבעיה ולנסות להסבירה. 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים