עייפות,סחרחורות טשטוש ראיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/08/2017 | 16:44 | מאת: דידי

היי,אני צעירה בת 38 כבר שבועיים וחצי יש לי תופעות על סחרחורת,עייפות ומין טשטוש ראייה.אבל אני רואה טוב וממוקד.באמצע הליכה הייתה לי לפתע מין תחושה של עוד רגע מתעלפת אבל לא קרה כלום.לקחתי כמה נשימות והכל הסתדר.יש לציין שאני ערה כל יום מ5:45 והולכת לישון מאוחר.לפעמים גם בישיבה אני מרגישה כמו סחרחורת אבל לכמה רגעים מפהקת וזה עובר.האם זה יכול להיות מעייפות?מחסור בשעות שינה ?

לדידי שלום רב, שנוי בריאותי מחייב פניה לרופא. פני לרופאת המשפחה, ואם יש החמרה לחדר המיון של בית החולים הקרוב למקום מגורייך. ראי גם "תזכורת - לפונים עם השאלה ממה זה יכול להיות" מן ה- 27.7.2017. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים