שפה רדומה לאחר ביופסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/07/2017 | 11:37 | מאת: ליאור

שלום, אתמול בבוקר עברתי ביופסית בלוטות רוק מינוריות מהשפה התחתונה (זה הפעם השנייה, שפכן בראשונה לא נדגם מספיק חומר, מסתבר. הרופאה הדגישה באזניי שהפעם תדגום הרבה יותר כדי שלא אגיע בשלישית). מעל 24 שעות ואיני מסוגל לחוש את כל החלק הימני של שפתי התחתונה. מודאג מאד שכך יישאר הדבר. האם יש מה לעשות בנידון? האם פתיחה של התפרים טרם הגלדת הפצע ותפירת החתך מחדש יכולה לסייע? תודה רבה ליאור

לליאור שלום, שאלות לגבי תופעות שלאחר ניתוח רצוי להפנות מידית אל המנתח. בברכת החלמה ובריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים