לפני שנה - בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/07/2017 | 12:53 | מאת: שושנה

עברתי בדיקת MRI לפני שנה, לפי הפנייה ממרפאת אאג (מכוון לכולסטאטומה). הבדיקה היתה תקינה. האם ייתכן שבדיקה המכוונת למימצא אחד, מחמיצה מימצאים אחרים (גידולים)? אם לא, האם ייתכן שגידולים התפתחו במרוצת השנה (אני חשה לחץ תוך גולגולתי בחודשים האחרונים, לאחר כניסת מים לאוזן שעברה ניתוח). בדיקת האוזן - תקינה.

לשושנה שלום. בגדול - יתכן שבדיקה למטרה א' לא תפוענח כדי לכסות גם על מטרה ב' ולעתים כשבודקים א' סוקרים רק את איזור א' ולא את איזור ב'. מעבר לכך - יעוץ פרטני מחייב בדיקה. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים