פיענוח סיטי מח בגלל כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/07/2017 | 21:26 | מאת: מיכל

שלום. אישה בת 75, אלו תוצאות סיטי מח ללא חומר ניגוד איזור היפודנסי קורטיקלי ובחומר הלבן –באונה פריאטלית אחורית משמאל. הרחבה יחסית של אטריום וקרן אוקציפיטלית של חדר לטרלי משמאל. שאר חדרי המח, החריצים והציסטרנות בגדר התקין . סיכום: תמונה רנטגנית מתאימה לאוטם ישן פריאטלי אחורי משמאל.אין בידינו בדיקות להשוואה. מה הממצאים לפני הסיכום אומרים? תוכל קצת להרחיב ולהסביר לי בבקשה? וכשאומרים בסיכום אוטם ישן, כמה ישן הוא יכול להיות? האם הממצא הזה יכול להסביר כאבי ראש חזקים ומה עושים במצב כזה? האם יש דרך לטפל בממצאים האלו? תודה

למיכל שלום רב, יעוץ פרטני מחייב בדיקה, והתיחסות לבדיקה צריך להעשות על ידי מי שהזמין אותה, או על ידי רופא שגם בודק. רבים אינם מתיחסים לתוצאות בדיקה המדווחות, אלא מבקשים לראות את הדימות עצמה (דיסק). לעניין כאבי הראש - לעתים נובעים בסיבות שרואים ( גידולים, למשל) אך ישנן סיבות רבות נוספות. שובי למי שהפנה אותך לבדיקה. אם תרצי חוות דעת נוספת אשמח לראות אותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים