מגרנות המון שנים מגיל 12 אני בת 39

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/07/2017 | 20:41 | מאת: מגרנות

שלום רב, אני שנים רבות סובלת ממגרנות רבות .טופלתי באין ספור כדורים שונים גם כטיפולי מנע גם לזמן ההתקפים היום מטופלת בכדורי מנע של טופמקס מרגישה שהשנים עשו את עבודתן. או להישאר איתם מה שאתה ממליץ מנסיונך. רוצה לקבל את עצתך לטיפול חדש לטיפול מנע חדש ולכדורים לזמן הכאב טופלתי בכל משפחת הנרקוטים שזנחתי אותם כי הרגשתי שהגבירו את הכאב אבל כאב אחר ולא מגרנה אלה כאב שונה. אני היום חייבת כדורים שייקלו עליי. אשמח לעצתך. והמלצתך. אני עובדת שעות רבות ומנהלת בית עם ילדים וחייבת להמשיך לנהל חיים שלווים אבל ללא כאב. אגב לפני כשנה היתה לי ירידה משמעותית שהרופא אמר שזה בעקבות הכדורים שאני נוטלת שזה התופעות לוואי.. מאז אני באותו המשקל. האם לא תיהיה לי שוב ירידה? כי אני חשבתי שזה היה בעקבות אובדן משפחתי האמת ובגלל זה מאז לא ירדתי שוב ואני הרי עדיין שותה אותם.לא רוצה לרדת במשקל. שותה 50 בוקר 50 ערב היו תקופות שהורפא היה מעלה לי 100 וערב 100.

לגב' מגרנות שלום רב, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. צריך להבין רקע, מה מקרב מיגרנות ומה מרחיקן, מה עבר ומה לא עבד, ולמה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים