סקלרוזציית יתר של תאי מסטאריד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/06/2017 | 06:51 | מאת: הופ

הבן שלי בצבא ועשו לו CT של המוח כתוצאה מתלונות על כאבי ראש מדי פעם הכל נראה תקין חוץ מ : סקלרוזציית יתר של תאי מסטאריד״ מה זה אומר?

להופ שלום, ראה "יעוץ פרטני מחייב בדיקה." כן חל כאן העניין שפרוש תוצאות בדיקה צריך להעשות על ידי מי שהזמינה, ועניין נוסף, שאינני מתיחס לפענוח בדיקה אלא רוצה לראות את הדימות בעצמי, בנוסף לפענוח הרשמי. התעלמות מכללים אלא יוצרת מקום לטעויות. על כן טוב אם יחבור בנך אל מי שהזמין את הבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים