שינוי בלתי הפיך בעקבות למיקטל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/06/2017 | 00:06 | מאת: Embryonic

שלום, בשנת 2014 טופלתי בלמיקטל/למוטריג'ין למשך כשנה, בעקבות הפרעה פסיכיאטרית. מאחר שהתרופה הביאה לשינויים קיצוניים בדפוס השינה, הטיפול בה הופסק, אלא שמאז הפסקתו ועד היום חלה אמנם התמתנות בתופעות הלוואי, אך הן מעולם לא חלפו. הפסיכיאטרית המטפלת דאז שללה את עצם הקשר בין התרופה ובין תופעות הלוואי, אף שהקשר ידוע. מבקש לדעת אם קיים גורם מקצועי ובעל הכרות אמתית עם התרופה שיוכל לסייע לי לברר אם קיים קשר בין הדברים ומה ניתן לעשות. תודה.

ל- Embryonic שלום רב, לגבי מגוון תופעות הלוואי של למוטריג'ין - ניתן לקרוא בדף התרופה. אם הקשיים בשינה כיום יכולים להיות חלק ממחלה פסיכיאטרית אז סביר שיטופלו על ידי פסיכיאטר, במידת הצורך שונה מן הקודמת. אם אין יותר מחלה פסיכיאטרית, כי חלפה, ואתה חש קשיים בדפוס השינה, כדאי שתשוחח על כך עם רופאיך כיום. הם יפנו אותך, במידת הצורך, למומחה לרפואת שינה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים