אטנט במקום ריטלין דעתך...

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/06/2017 | 02:01 | מאת: שרון

שלום פרופ' אני בן 39 לפני שלוש שנים במהלך בדיקת טובה נטלתי 20 מ"ג sr לאחר כמה דקות קבלתי תופעות לוואי של מרגש חנק עצבנות ויובש בפה למשך כשעתיים בערך, אני לפני מבחן חשוב של לשכת עורכי הדין ויש לי בעיה של זכרון אובחנתי במבחן מוקסו שיש לי תגובות מאוחרות. הנוירולוג נתן לי מרשם של 20 מ"ג אטנט, לדעתך כדאי לי לנסות לקחת את הכדור? (בין לבין אני נוטל גינגו בילובה ו Phosphatidyl Serine Cognitive Health 100 mg) תודה על התיייחסותך,

לעו"ד שרון שלום, יעוץ פרטני מחייב בדיקה (ראה גם פוסט שלי מיום 26.5.2017). בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים