כאבים בחיבור בין העורף לראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/06/2017 | 22:30 | מאת: ננה

שלום, במהלך כל חודש פברואר השנה הייתי חולה במחלת הנשיקה (ebv+cmv). אחד הסימנים הראשונים שהיו לי זה כאבים בחלק האחורי של הראש (בקו האוזן) ואף נפיחות של בלוטות לימפה. אני כבר 3 חודשים אחרי, וכל התופעות שהיו ערב המחלה נעלמו למעט כאב בלתי פוסק בין העורף לראש בצד שמאל שלעיתים מקרין גם לאוזן וללסת. רופא אאג לא מצא כלום אורתופד גם אמר שמבחינתו תקין והפנה אותי לנוירולוג. אודה לעזרתך, אני ממש סובלת

לננה שלום רב, אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים