שלום האם אתה מקבל רק באופן פרטי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/06/2017 | 21:14 | מאת: א

שלום האם אתה מקבל רק באופן פרטי או גם עם טופס 17? אם רק פרטי מה טווח המחירים של פגישת ייעוץ?

ל-א' שלום רב, חולים פרטיים אני רשאי לקבל רק במסגרת פרטית. הטלפון הוא 077-777-9222. שם תוכל לקבל פרטים אודות תעריפים. במשרתי הצבורית, אני חלק מצוות מרפאת הפרעות הזכרון והקשב (הפרעות קוגניטיביות) במרכז הרפואי יצחק שמיר (אסף הרופא). שם אני רואה חולים שמופנים לצורך הערכה של בעיות בתחום זה, לפעמים בעצמי ולפעמים תוך הסתייעות בהערכה נוירוקוגניטיבית על ידי פסיכולוג. הפניות אלי מכוסות על ידי טופס 17. הערכות נוירוקוגניטיביות אינן כלולות בסל הבריאות, ועל כן מתבצעות רק בתשלום. חולים המאושפזים עקב בעיות נוירולוגיות המחייבות אשפוז מטופלים על ידי צוות המחלקה הנוירולוגית, בכלל זאת רופאים מתמחים ורופאים מומחים. אני רואה את רוב החולים אישית בין פעם לשלוש פעמים בשבוע, במסגרת ביקור מודרך או ביקור עבודה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים