כאבים בשרירים ובפרקים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/05/2017 | 11:46 | מאת: ענבל

בהמשך לשאלה הקודמת בה ציינתי כאבים בחזה ובשרירים וחולשה. וגר ותחושת שריפה רציתי להגיד שגם קשה לי להניע את הצוואר יש נקודה שנוגעים היא כואבת מאןד יש לציין שיש לי ילד נכה שאני מרבה להרים והא חצי ממשקל גופי. במייון לא בדק אותי אורטופד. האם ייתכן שמדובר בבעיה אןרטופדית כמו פריצת דיסק?

לענבל שלום רב, ראי אזכור תשובותי לגבי יעוץ פרטני. אם לא נמצא פתרון לקשייך -- פני לרופאייך שנית, או פני לחוות דעת נוספת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים