גרד פנימי בגב- נוטלגיה פרסתטיקה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/05/2017 | 13:15 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 44 סובלת מפיברומיאלגיה (קלה). מזה חודשים רבים אני סובלת מגירוד בלתי פוסק בגב מתחת לשכמה הימנית, כל הזמן באותו איזור. לא מדובר במשהו חיצוני על העור אלא פנימי. בנוסף אני מרגישה שיש שם גם איזור חסר תחושה, רדום. מחיפושים באינטרנט חשבתי שאולי מדובר בתופעה נוטלגיה פרסתטיקה, האם יתכן, איך בודקים ומה אפשר לעשות? בני הבית חושבים שהשתגעתי כבר עם הגירוד הזה... וכמובן שגם לי זה מאד מציק. בנוסף לציין שבגיל 13 איבחנו לי עקמת בגב התחתון. לא יודעת אם זה קשור. אודה מאד לעזרתך!

ליעל שלום רב, לכי להבדק. אין דרך לחוות דעה ללא ראיון ובדיקה ישירים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים