זרמים וקצוצים בגוף מלווים בנימול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/05/2017 | 17:41 | מאת: א

שלום מזה מספר שבועות יש לי זרמים בגוף לאחר זמן מה הזרמים הצטמצמו לעורף השמאלי אולם בימים באחרונים יש "התפרצות" מחודשת וחמורה יותר. הזרמים בעורף קורים בעיקר בשיבה אולם כעת יש לי עקצוצים בנקודות שונות בגוף מלוות בתחושת נימול באזור הלחי התחתון והלסת תחתונה מתחת לפה בקו העצם "שמפריד" בין הפנים לצוואר. אני מבולבל לפי הרופא משפחה אולי מדובר בחוליה שאולי לוחצת על עצבים ושאין מה לעשות מלבד פיזיותרפיה. אולי תוכל להפנות או לייעץ רעיון. תודה

ל-א' שלום פנה ליעוץ נוירולוגי. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים