מה יכול לגרום לטיקים בגוף 17

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/05/2017 | 00:57 | מאת: רועי

אני נער בן 17 וכבר כמה שנים אני חווה טיקים בכל מיני מקומות בגוף (לא רק בגפיים או בטורסו) בלי לדעת מה הסיבה אליהם. עם כאבים ספונטניים בגפיים מגיע חשש היפוכונדרי לals. ניסיתי לקרוא על תסמינים אחרים למחלה וראיתי שרירים חלשים וקושי להשמיע קול, מה שקשה לי למדוד כי ממילא השרירים שלי לא מפותחים והקול שלי חלש. ניסיתי גם לקרוא על סיבות אחרות לאותם טיקים וראיתי שזה יכול להיות אחרי אימון (אני לא מתאמן) או מלחץ וחרדה (אני בלחץ רגיל של תלמיד תיכון והטיקים לא מופיעים בהכרח כשאני מרגיש לחוץ). האם כדאי לי ללכת לנוירולוג או שזה סתם מיותר ואין לי ממה לדאוג? תודה וסליחה אם השאלה טפשית

לרועי שלום, אין שאלות טפשיות. פנה ליעוץ נוירולוגי פרטני מסודר. גם אם לא מדובר ב- ALS רצוי שתבדק וינתן מענה לשאלת הטיקים בגוף תוך בדיקת הסברים חלופיים כדי שתצא עם מענה, ויתכם גם עם פתרון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים