טיסה לנופש בחוץ לארץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/04/2017 | 20:55 | מאת: רון

שלום, שמי רון. אחי בן 35, אבחנה רפואית מצורפת. הוא חי לבד, הולך לבד בביתו ובחוץ כמה שהוא יכול . וחווה התקפים אפילפטים לעיתים רחוקות. הוא מעולם לא טס. ואני מעוניין להזמין אותו לחבילת נופש ביוון. ושאלתי היא : האם נוכח האבחנות הרפואיות שלו cerebral palsy, conulisons\seizours ו parapalegia spastic טיסה באופן כללי היא דבר אפשרי בעבורו? אני שואל את השאלה גם על מנת לדעת אם בכלל לעלות בפניו את הנושא על מנת למנוע עגמת נפש באם זה לא אפשרי או לא מומלץ. במידה והדברים באופן כללי אפשריים כמובן שצריך להתייעץ, לדבר וליידע את הרופא שלו. בתודה וחג שמח.

לרון שלום, כל מקרה נשקל לגופו. אם מצבו של אחיך במשך השנים יציב -- יתכן שרופאו המטפל, ביעוץ הנוירולוג המטפל בו, יסכימו שאין סיבה למנוע ממנו לטוס. תצטרך בעבורו בטוח בריאות שמכסה גם אפשרות של החמרה בבעיותיו הבסיסיות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים