בעיה נוירולוגית שלא דווחה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/04/2017 | 12:25 | מאת: לאון

שלום לפני חצי שנה התגייסתי לצהל , החלתי את שירותי כלוחם . באחד הימים באימון גופני חוויתי התכווצות בשריר הירך. הפנו אותי למרפאה בבסיס שם הרופא שאל אותי אם סבלתי מבעיות שרירים בעבר. שהייתי בן 15 התחתלתי להתאמן בחדר כושר , בבדיקת דם שגרתית שנערכה סמוך למועד בו התחלתי להתאמן אנזים הcpk היה גבוה ורופא המשפחה הפנה אותי למומחה בשערי צדק שמיהר לקבוע "קיים חשד סביר לדיסטוניה " בזמנו לא ידעתי מהי אותה מחלה , אותו מומחה​ הפנה אותי לערוך בדיקת הולכה עצבית emg ויצא לי תקין בכל המצבים של השריר . הרופא הצבאי מיהר לקבוע שאני סובל מדיסטוניה למרות שאני לא נתפס בכלל שומר על כושר גופני ובריא מאוד , האם יש דרך להוכיח שאני לא סובל מהמחלה הזאת כי זה כרגע פוגע בתכנון שלי להמשיך בלוחמה אם אראה לרופא הבסיס את תוצאות בדיקת הemg הדבר יכול להשפיע על החלטתו ??

ללאון שלום, בקש הפניה לנוירולוג צבאי מומחה עם התמחות בהפרעות תנועה. הגע עם תוצאות הברורים מן העבר ועם תוצאות בדיקת CK לאחר מספר ימי חוסר מאמץ (למשל אחרי חופשת סוף שבוע). בהצלחה, ובאיחולי בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים