תוצאות בדיקת אי אי גי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/03/2017 | 15:15 | מאת: דנה

שלום קיבלתי חבלה בראש לפני 3 חודשים. מאז כאבי ראש וחוסר פוקוס תוצאות אי אי גי כתוב: התפרצויות חדות כלליות m2-1614 מה זה אומר??

לדנה שלום רב, פענוח בדיקה חייב להעשות על ידי מי שבדק את האדם בו מדובר, ובהקשר למצבו של אותו אדם -- דהיינו, מחייב יעוץ נוירולוגי פרטני. רבים מאתנו מעדיפים לראות במו עינינו את תרשים ה- EEG, כי לפעמים הפענוח הוא תלוי-מפענח. לכן אני מציע שתגיעי לנוירולוג שהזמין את ה- EEG עם דיסק שעליו נצרב הרישום. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים