התקף אפילפסיה קשה מאד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/03/2017 | 14:40 | מאת: מוריה

שמי מוריה מורן אני בת 34 עם אפילפסיה רבת צורות וגוונים אתמול מזה 3 שנים ללא התקף גרנד מאל חוויתי אחד מאד גדול וארוך ביותר שהיה לי מאז שחליתי נשכתי את הלשון והלחיים מבפנים הדבר היחיד שמנחם אותי זו הידיעה על בואו של ההתקף ועל זה ששהיתי במיטה בזמן שזה קרה חשבתי בשלב מסוים שאני מחזירה את נשמתי לבורא הייתי רוצה לקבל המלצה על מומחה בתחום שאולי יוכל לתת לי מענה לחרדות שיש לי מאז אתמול, הפחד ותחושת חוסר האונים שלי ושל בעלי הייתה קשה מנשוא ואני מרגישה כאילו חיי חזרו אחורה לתקופות בהן לא הייתי מאוזנת כל חיי חוויתי התקפים קלים שונים אולם התחלתי עם התקפים גדולים עד שנמצא איזון יחסי שהפחית את ההתקפים הגדולים אני לא גרה בישראל אך בשביל טיפול הולם אני מוכנה לשוב ארצה כי כאן בהולנד לא עשו לי כלום שחררו אותי באותו יום לאחר שיחה עם נירולוג שאמר לי תפני לנירולוג שמטפל בך להמשך טיפול החרדות ופחדים תפסו מקום בחיי אחרי שמזה שנים למדתי להתמודד בבקשה רבה אשמח למענה

למוריה שלום רב, הצטערתי על שחוית לפתע התקף פרכוס קשה. אינני מכיר את רופאי האפילפסיה בהולנד. אני מציע לך להתקשר לבית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך, ולבקש תור דחוף אצל נוירולוג המומחה לאפילפסיה. אם זה לא יניב תור במועד קרוב (ימים בודדים לכל היותר) -- בקשי להפגש עם הנוירולוג הראשון שפנוי לראותך, מתוך מגמה להשתלב במערך בדיקה, בירור ותמיכה הקרובים אליך כעת. במקרה של התקף נוסף, גם אם קטן - שובי פני לחדר המיון הקרוב אליך. אי אפשר לגבות החלטה לטוס, טרם הוברר שמצבך יציב. בברכת בריאות, כרמל ערמון

23/03/2017 | 14:17 | מאת: מוריה

אשמח לשמועלשמועעל מומחה בישראל אגיע במיוחד כיוון ואני סומכת על הרפואה בישראל יש לך המלצה על מישהו ספציפיאולי אפילו אתה?

למוריה שלום רב, אשמח לסייע לך, אך חשוב שתבדקי תחילה בהולנד, ויקבע שבטוח שתטוסי. מרפאתי 077-777-9222 איכילוב טופ בתל אביב. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים