סחרחורת בצד אחד של הראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/03/2017 | 07:39 | מאת: עדי

בן 34 מזה כמה חודשים סובל מסחרחורת בעין ימין וצד ימין של הראש ,בעבר הגירוי היה רק בעין ימין ולאחרונה ,מרגיש חיבור בין העין לראש ,יש לי רגישות לאור ואישון מורחב אמרו לי בעבר,אני הייתי בעבר אצל נוירולוגית שאיבחנה מידריאזיס ופגיעה בעצב השלישי,נמנע מלהבדק אצל רופאת עיניים,שהסחרחורת באה אני עוצם את העין וזה נפסק,היה לי מחסור רציני בויטמין בי זמן מה אולי זה מזה? אשמח להמלצה על כדור שיוכל להרגיע טת הגירוי העצבי בראש ואולי יפסיק את הסחרחורת

לעדי שלום, יש גבול דק בין מסירת מידע כללי לבין עסוק ברפואה, כולל יעוץ פרטני. עסוק ברפואה מחייב יעוץ פנים אל פנים, כולל ראיון ובדיקה. אנא פני לרופאייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים