ציסטה שהודגמה ב CT מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/03/2017 | 13:09 | מאת: דליה

שלום רב, אימי בת 76 סובלת מדמנציה קלה וב CT מוח הודגמה ציסטה באזור טמפורו - פריאטלי מצד ימין בממדים 2.5 ס"מ * 4.7 ס"מ עם סימני כרסום משני ללחץ על העצם הסמוכה. האם ממצא זה יכול לגרום לדמנציה שאימי חווה? מה משמעות ממצא זה? תודה על תשובתך.

לדליה שלום רב, הסבר משמעות בדיקה הוא עסוק ברפואה, וצריך להעשות על ידי מי שבדק את החולה והזמין את הבדיקה, לרוב בפגישה פנים אל פנים. יתרה מזאת, רבים מאתנו רוצים לראות את הדימות בעצמנו, ולא רק את תדפיס הפענוח, בטרם נדון במשמעותו. אנא השיגי דיסק עם התמונות, והגיעי עם אמך לפגישה עם מי שהזמין את הבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים